Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (3.16 secunde)
http://all-about-life.ucoz.ro/ (Continuare) O dieta alimentara echilibrata Iata mai jos un model de DIETA RECOMANDATA pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata. ... file de peste oceanic cu varza creata, fructe CINA: branza de vaca amestecata cu smantana,ardei gras, arpagic, paine neagra ZIUA 2;
Kotanyi, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, ofera iubitorilor mirodeniilor de calitate combinații speciale de condimente premium. Pentru a intampina sezonul gratarelor, Kotanyi propune trei mixuri de condimente special selectate si combinate: amestec de condimente pentru gratar, pentru friptura de pui si pentru friptura de porc.
De la 1 ianuarie 2007 romanii vor deveni mai europeni. Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
"Unele partide, ma refer la PD, profita de reprezentantii lor in institutiile locale si isi pun la punct sisteme prin care sa fie siguri ca vor avea voturi multe. In multe judete am auzit astfel de lucruri.
Presedintele filialei constantene a Partidului Romania Mare, Radu Comanici, a precizat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stia de existenta procesului intentat de deputatul Stelian Dutu. "Eu am declarat de atatea ori ca astept sa fiu dat in judecata de acest procesoman.
Secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea a asistat sambata, la Navodari, la sacrificarea unui porc in stilul traditional romanesc. Evenimentul a fost organizat de primarul din Navodari, Tudorel Calapod, sambata, in Parcul Central din localitate, ca o sarbatoare a taierii porcului "ca la romani".
In urma analizelor de laborator efectuate de personalul specializat al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Gorj, a reiesit prezenta salmonelei in carnea consumata de cei 20 de muncitori care au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara.
'O intrebare de analist la moda: ... Aici sunt mai multe scoli de gandire. ... Ceausescu avea si partile lui bune, Ceausescu a fost ucis in mod barbar de Iliescu, Iliescu il sfatuieste pe Victor Ponta, Ponta e de porc.
Cristian Tudor Poepscu) Da, asa cum spune dl Geoana la televizor, ne cunoastem de mult, d-sa si cu mine, dar prieteni nu mai suntem de aproape 4 ani, de cand dateaza ultima noastra discutie "in viu".
Val Valcu) Jeremy Clarkson a fost huiduit de public in Marea Britanie. ... A fost...de porc. ... Mai grav ar fi ca, de fapt, Clarkson sa fi spus ceea ce gandesc bogatii acestei lumi.
Cunoscut ca un om deosebit de sociabil, Christian nu si-a uitat prietenii - chiar virtuali - mai ales in aceste zile cand este cunoscut faptul ca semenii nostri cad in butoiul cu melancolie.
Apocalipsa dupa Boc, sau tupeul unui nesimtit Boc, in direct de la Cluj, injura guvernul Ponta. ... Niciun cuvant despre faptul ca el a devalorizat leul cu peste 11%, in timp ce de o saptamana leul a scazut cu doar circa 0,5%.
Marius Tuca) Dupa ce in pedeleu minciuna a stat aproape 8 ani cu regele la masa, cand a venit nota de plata nu prea a mai fost loc sa se traga linia.
PLANGERE PENALA ANTI PONTA=FRECTIE Tonul l-a dat unul, Porc sau asa ceva - sa ma ierte porcul.
Om simplu, cuminte, de la tara, s-a lasat apucat de tacaneala asta dupa ce, naiba stie cum, s-a trezit cu un pui de caprioara. Mai stia el pe cineva care avea doi pui de urs asa ca baza exista.
Socialistii europeni, socati de limbajul lui Basescu Serghei Stanisev, presedintele Partidului Socialistilor Europeni, critica afirmatiile presedintelui Traian Basescu din interviul de marti seara si cere liderilor institutiilor UE sa condamne comportamentul sefului statului. PES a criticat "un exploziv interviu TV dat de presedintele Romaniei, Traian Basescu, marti, 27 noiembrie".
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD. Grupul PNL, singur, de doua ori mai mare decat ARD.
Doru Buscu) Cu 7 zile inainte de Craciun, Basescu a infulecat porcul, acel porc pe care, declarind anterior ca nu-l va inghiti, l-a tavalit cu sirg prin cacat si l-a impanat cu minciuni. ... Ce greturi ii va fi stirnind in intestine hoitul fermentat e greu de spus.
OCTAVIAN ANDRONIC) Pactul personal semnat intre Basescu si Ponta ocupa un loc insemnat in comentariile cu care televiziunile de stiri isi umplu programele acum, in prag de sarbatori.
Chinezii relanseaza economia Romaniei Romania a decis ca, daca tot nu poate ajunge din urma nivelul economic al statelor dezvoltate din UE, barem sa-si reporneasca, prin intermediul Chinei, economia intrata in "hibernare" din cauza crizei si a masurilor "intelepte" luate de guvernanti de-a lungul timpului.
google-analytics.com